Team BiB

Stichting Brein in Beeld (BiB) bestaat uit een groep enthousiaste studenten en wetenschappers en heeft als doel om wetenschap in de maatschappij te bevorderen. Er zijn verschillende onderdelen binnen BiB die lesprogramma’s en activiteiten ontwikkelen. Zo organiseert bijvoorbeeld BiB Kids voor kinderen schoolbezoeken, waaronder een workshop kalfshersenen snijden. En organiseert BiB Public evenementen voor volwassenen, van filmavonden op het dak van Nemo tot en met een ‘hersenstimulerend’ menu in een restaurant.

Ook reageert BiB gericht op vragen uit de maatschappij, door middel van toelichting voor krant, radio of televisie, of bijvoorbeeld in de vorm van een blog, column of ingezonden brief. De activiteiten van BiB zijn er op gericht om wetenschap een meer centrale rol te geven in maatschappelijke discussies en debatten.

Stichting Brein in Beeld vertaald dus wetenschap voor het ‘grote publiek’ en doet dat in de vorm van lezingen, debatten, lesmateriaal, en het wereldwijde web. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden mensen te enthousiasmeren voor de wetenschap! Dit doen wij niet alleen, maar als team. Wie maken onderdeel uit van dit team?

Komende weken zetten we elke week nieuwe interviews online! Dus klik op de foto, en lees meer over onze vrijwilligers!

Management Brein in Beeld

Team Captains

Teamleden

Vrijwilligers waarvan de foto’s nog volgen

Kim SoesbergenNina VreugdenhilChannah OsingaRoos RikkenFloris Tijhuis
Chris VriendWendelien BergmansHanna BrekelmansLyduine CollijStefanos Prouskas
Maureen van DamEvy Reinders