Brein op Beeld is terug in NEMO met een nieuwe filmreeks

8 oktober 2018 Actueel, BiB Public

Vanaf eind oktober is Brein op Beeld terug in NEMO!

Op 30 oktober trappen af met een nieuwe reeks filmavonden! Ditmaal zullen we voorafgaand aan de film een symposium houden over zintuigen en waarnemen.  Een aantal vooraanstaande wetenschappers en kunstenaars zullen vertellen over zintuiglijke waarneming en hoe dat niet altijd overeen hoeft te komen met de werkelijkheid. Tijdens dit symposium zullen onder andere professor Erik Scherder en Vincent Bijlo je meer vertellen over hoe onze zintuigen werken. Het symposium zal worden afgesloten met een boekpresentatie De zeven zintuigen door professor Iris Sommer. Om 19.45 zal professor klinische psychopathologie Jan-Dirk Blom de film Donnie Darko inleiden: Een film met focus op hallucinaties en verwarrende zintuiglijke waarneming, waarbij de kijker zich na het raadselachtig einde doorgaans afvraagt wat nu werkelijk was en wat niet?

Combinatietickets voor zowel het symposium als de film zijn (beperkt) beschikbaar, en zijn inclusief avondmaaltijd en borrel. Wees er dus snel bij!

Aanmelden kan via:
www.breininbeeld.org
www.ticketkantoor.nl/shop/breinopbeeld

De volgende filmavonden zullen plaatsvinden op 27 november en 18 december.

Vind hier een gedailleerd programma van de eerste avond:

 


< Terug